Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım TFF'ye servet ödedi

Aziz Yıldırım TFF'ye servet ödedi

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım son olarak aldığı 60 günlük ceza ile son 10 yılda 907 gün hak mahrumiyetine ulaştı ve TFF'ye 365 bin liralık para cezası ödedi

Akhisar maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, TFF ve MHK'yı hedef alan açıklamaları Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a 60 gün hak mahrumiyeti ve 40 bin TL para cezası olarak geri döndü.Konya'daki maçta stattaki yerini alamayan Başkan Yıldırım, son cezanın ardından pazar günü oynanacak Galatasaray ve 22 Mart'taki Beşiktaş derbilerinde statta olamayacak. Aziz Yıldırım, son 10 yılda bir seferde PFDK'dan en ağır cezayı alan kulüp başkanlarından biri oldu. Sarı-lacivertli kulübün başkanı, 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın hakemine "ağır şekilde hakaret" etmekten dolayı bir yıl men ve 20 bin lira para cezası verilmişti. Tahkim Kurulu cezayı 5 aya indirmişti. PFDK o günden bugüne son 10 yılda 907 gün hak mahrumiyetine çarptırılırken, 365 bin TL de para cezası ödedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...