Westbrook'un triple double yapması yeterli olmadı

Westbrook'un triple double yapması yeterli  olmadı

SPOR Haberleri

Üstüste 2 kez 40 sayılı triple double yapan Westbrook, yine aynı performansıyla sahadaydı ama Bulls karşısında destek bulamadı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Chicago Bulls ile Oklahoma City Thunder karşı karşıya geldi. United Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bulls 108-105'lik skorla kazandı.Oklahoma City Thunder ilk çeyreğini farklı geçtiği mücadelenin ikinci çeyreğinde ev sahibi Chicago'ya yakalandı. İkinci devre ise her dakika başabaş geçti. Thunder, dördüncü çeyrekte bir ara farkı 7 sayıya kadar çıkararak önemi bir avantaj yakaldı. Nikola Mirotic'in skorer oyunuyla Bulls geri döndü, Enes Kanter'in hücum ribaundu, Westbrook'un sayılarıyla 1.07 kala Thunder 4 sayı öne geçti. Mirotic'in üçlüğü, Westbrook'un orta mesafesi ve Mirotic'in 2'de 2 attığı serbest atışlar sonrası farkı 1 sayı Thunder lehineyken Westbrook 'airball' attı. Bu hücumun dönüşünde Bulls, E'Twaun Moore'un üçlüğü ile galibiyete uzandı.Derrick Rose ve Jimmy Butler'dan yoksun olarak bu maça çıkan Bulls'ta Nikola Mirotiv 26 sayı 8 ribaundu ile takımının yıldızı oldu. Mike Dunleavy ve Pau Gasol 21'er sayı, maçı kazandıran üçlüğü atan E'Twaun Moore 22 dakikada 19 sayı ile önemli katkılar verdiler.Durant'in sakatlığı sonrası Oklahoma'nın en önemli silahı konumuna gelen Russell Westbrook bu kez 43 sayı 8 ribaunt 7 asistle oynadı. Enes Kanter 6 sayı 6 ribaunt ile vasat bir akşam geçirirken, Serge Ibaka 25 sayı 9 ribauntluk performansıyla Westbrook'tan başka Thunder'ın ayakta kalan tek ismi oldu.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...