Gözler, Volkan ve Muslera'ya çevrildi

/ Kaynak: AA
Gözler, Volkan ve Muslera'ya çevrildi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbide gözler iki takımın kalecilerinde olacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmada kaleyi koruyacak Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki milli kalecisi Volkan Demirel ile Galatasaray'ın 28 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın sergileyeceği performans derbinin sonucuna doğrudan etki edecek.


VOLKAN 15 MAÇTA 10 GOL YEDİ
Fenerbahçe'de 13. sezonunu geçiren Volkan Demirel, bu sezon görev yaptığı 15 lig maçında kalesinde 10 gol gördü. Tecrübeli file bekçisi, forma giydiği maçların 7'sinde kalesini gole kapatırken, 8'inde ise rakiplerin gol bulmasını önleyemedi. Volkan Demirel, ceza ve sakatlıklar nedeniyle bu sezon 7 karşılaşmada oynayamadı. Sarı-lacivertli takımda bu maçlarda görev yapan Mert Günok ise 5 gol yedi.


MUSLERA 22 MAÇTA KALESİNDE 25 GOL GÖRDÜ
Galatasaray'da dördüncü sezonunu geçiren Fernando Muslera, bu sezon Süper Lig'de forma giydiği 22 maçta sarı-kırmızılı takım filelerinde 25 gol gördü. Söz konusu karşılaşmaların sadece 6'sında kalesini kapatan Uruguaylı file bekçisi, 16'sında ise rakiplerin gol bulmasına engel olamadı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...