Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersan'ın kariyer gecesi!

Ersan'ın kariyer gecesi!

SPOR Haberleri

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de gecenin tek maçından Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers karşı karşıya geldi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de gecenin tek maçından nbsp;Milwaukee Bucks ile Indiana Pacers nbsp;karşı karşıya geldi. BMO Harris Bradley Center'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Bucks 111-107'lik kazanndı.Milwaukee, Ersan'ın müthiş şut performansıyla maça harika başladı. İlk çeyrekte Ersan tam 17 sayı atarken, Pacers 15 sayıda kaldı ve fark 19 oldu. İkinci çeyrekte Pacers savunmasının direnci artarken, Bucks hücumu performans düşürdü. Yine de devreye Bucks 12 sayılık farkla üstün gitti. Üçüncü çeyekte maç dengede kalırken, Pacers'ın son çeyrekteki dönüş çabaları Ersan'ın harika oyununa karşı duramadı ve Bucks 4 sayı farkla kazandı.


Ersan Ilyasova, NBA kariyerinde 32 olan sayı rekorunu Indiana'ya karşı geliştirerek 14 şutta 34 sayı attı. 35.40 dakika sahada kalan Ersan, 6'da 5 serbest atış, 6'da 5 üçlük, 6 ribaunt 2 asist 2 top alma ile oynadı.Bucks'ta Khris Middleton 17 sayı, Giannis Antetokounmpo 16 sayı, Zaz Pachulia ise 12 sayı ile oynadı.Indiana Pacers'ta 3 oyuncu 20 sayı barajını aştı. Kenardan gelen CJ Watson 26i George Hill 24 v CJ Watson 23 sayı 7 asist 7 ribaunt ile mücadele etti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...