Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Constant can sıkmaya devam ediyor

Constant can sıkmaya devam ediyor

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da kadroya alınmayan Kevin Constant, bir kez daha transfer sıkıntısıyla karşı karşıya kaldı.

Daha önce İtalya'da oynadığı dönemlerde de Genoa ve Milan'a transferi sırasında bazı sorunlar yaşayan Gineli yıldız, ilk olarak 2011 yılında benzer bir durumla yüz yüze gelmişti.Chievo'dan Genoa'ya 6 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında giden Constant'ın, kulüplerin anlaşmazlığı nedeniyle bir anda bonservis fiyatı 8 milyon euroya çıkmıştı. O dönem Genoa tarihine geçen Gineli orta saha oyuncusunun, Milan'a geçerken de 4 milyon euro olan bonservis bedeli kulüplerin uzlaşma sağlamaması üzerine 6 milyon euroya fırlamıştı.


Resmi teklif yok


Bordo-mavili takımda da umduğunu bulamayan ve Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından istenmeyen adam ilan edilen Kevin Constant'ın başta Galatasaray olmak üzere başka takımlara transferi konusunda çeşitli haberler çıkmaya devam ederken, Genel Sekreter Köksal Güney, kulübe gelen herhangi bir teklif olmadığını söyledi.Güney, "Constant konusunda bize gelen resmi bir teklif yok. Şu anda takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor. Hem kulüp hem oyuncu zarar görmeden bu işi halletmek istiyoruz" dedi.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...