Milli Takım'dan Juventus'a kötü haber!

Milli Takım'dan Juventus'a kötü haber!

SPOR Haberleri

İtalya Milli Takımı kadrosunda bulunan Juventus'un tecürbeli orta saha oyuncusu sezonu kapattı.

İtalya Milli Takımı kadrosunda bulunan Juventus'un tecürbeli orta saha oyuncusu Claudio Marchisio, yaşadığı sakatlık sonrası sezonu kapattı.İtalya Milli Takımı ile Bulgaristan'a gidecek kadroda bulunan Marchisio, Floransa'da sabah yapılan antrenmanda dizinden yaşadığı sakatlık sonrası hastaneye götürülmüş ve bir dizi kontrolden geçmişti. Sakatlığının ciddi olabileceği yönünde gelen haberler milli takım doktoru Enrico Castellacci tarafından doğrulandı.


İtalya Milli Takımı adına resmi açıklamayı yapan Castellacci, yapılan tetkikler ve çekilen MR sonucunda Marchisio'nun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğunun anlaşıldığını, oyuncunun milli takım kadrosundan çıkarıldığını belirtti.Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Monaco ile eşleşen Juventus'ta ilk maçta cezalı olan Pogba'nın yokluğunda forma giymesi beklenen Marchisio'dan gelen bu kötü haber, teknik direktör Allegri'nin planlarını da etkileyecek.




Kaynak: nbsp;Sporx.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...