Bursaspor'dan 4 gol

/ Kaynak: AA
Bursaspor'dan 4 gol

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'de sahasında 5 Nisan Pazar günü Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına devam etti.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında 5 Nisan Pazar günü Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını sürdürdü.Yeşil-beyazlılar, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde 21 yaş altı takımıyla hazırlık karşılaşması yaptı.A takım, ilk devresi 40, ikinci devresi 30 dakika şeklinde oynanan maçı Josue (2), Traore ve Fernandao'nun attığı gollerle 4-1 kazandı. 21 yaş altı takımın tek golü ise Berke'den geldi.


Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Belluschi, Bakambu ve Bekir Yılmaz, takımdan ayrı çalıştı.Sakatlığı sebebiyle 21 Yaş Altı Milli Takım kampından dönen Emre Taşdemir'in ise tedavisine devam edildi.Yarını izinli geçirecek yeşil-beyazılar, pazartesi günü yapacağı antrenmanla Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...