HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta Oğuzhan rüzgarı!

Beşiktaş'ta Oğuzhan rüzgarı!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile karşılaşacak Beşiktaş antrenman maçı yaptı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenman maçıyla devam etti.

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkan Ahmet Nur Çebi ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar'ın izlediği basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Antrenmana milli takımlarda bulunan; Olcay Şahan, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, Alexander Milosevic, Mustafa Pektemek, bireysel çalışan Cenk Gönen, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Daniel Opare ve Cenk Tosun katılmadı. Ramon Motta ise takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Slaven Bilic'in yardımcılarının yaptırdığı antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ve streching çalışması ile başladı. İstasyon şartları ve pas çalışması yapıldı. U-21 takımı ile karışık 30 dakikadan çift devreli maç yapıldı. Mavi takımda oynayan Tolgay maçta ilk golü atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Kırmızı takımda ise Oğuzhan attığı golle 1-1 eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında kırmızı takımda Oğuzhan 2 gol, mavi takımdan Eslem bir gol attı ve maç 3-2 kırmızı takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Beşiktaş, yarın(29 Mart) izin yapacak ve hazırlıklarına Pazartesi günü saat 17.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...