HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yarsuvat: 'Ben de Galatasaray da şike yapmadı'

Kaynak:
Yarsuvat: 'Ben de Galatasaray da şike yapmadı'

SPOR Haberleri  / 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Mali Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu.

Genel Kurul üyeleri tarafından Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı oldukça sert eleştirilere maruz kalan Yarsuvat, Şahsıma yapılan en büyük eleştiri şike ile ilgili. Ben de Galatasaray da şike yapmadı. Duygun Yarsuvat da ne şike yapanı onayladı, ne de korudu. Benim tek söylediğim hukuki açıdan bu kişilerin yargılandığı mahkeme yanlıştır dedim. Ben hukukçuyum. Bu bildiğimi, inandığımızı her yerde söylerim. Ben derslerimde de bunu söylüyorum. Bunu şikeyi, şikecileri koruyora çevirmemeniz lazım. Fenerbahçeliler ile aramızdaki kan davasının bitirilmesi için savaşıyorum. Benim amacım seyircimiz oraya gidip maç seyretmesidir. Onun için kalktım gittim." dedi.

PASSOLİG'E NİYE GİRDİK?

"Passolig'e biz girmedik. Bunu düzeltmek lazım. Bir kanun çıkardılar 6222 sayılı bir kanun. Bütün maçlara e-biletle girilecek diyor. Kulüp bunu uygulamazsa 100 bin TL ceza alıyor. Galatasaray Spor Kulübü buna girmiştir. Bu girişten dolayı bir miktar para da sponsorluk sebebiyle almıştık. Kulübümüz araştırma yapmıştır, seyirci neden gelmiyor? Yüzde 21.4'ü passolig nedeniyle gelmiyoruz diyorlar. Takım performansı nedeniyle gelmeyenler yüzde 22.2, ulaşım nedeniyle de yüzde 27.5'i seyirci azalması araştırmasında çıkmaktadır."

MAHMUT USLU'NUN SÖZLERİNE CEVAP

"Ben o programları seyretmiyorum. Ben o saatte uyuyorum. Bizim futbolcumuz Metin Oktay ile sarf edilen sözleri duymadım. Şimdi duydum ama her şeyin bri zamanlaması vardır. O zamanlamayı geçirdiğiniz zaman o eylem etkili olmaz. Mahmut Uslu bir beyan verdi. Ben o gün Kasımpaşa maçındaydım. Galatasaray şike yapmış demiş. O hemen bana geldi, bu bir zırva, buna cevap verilmez dedim. Bunu bütün basın organları da yazdı. Gökmen Özdanak benim hakkımda konuşmuş, onu da şimdi öğrendim. Eğer Gökmen böyle söylemişse, benim IQ'üm çok yüksek demektir. Böyle sözlere ve böyle kişilere de cevap vermemek gerekiyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum."

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...