HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mersin'de zemin testi

Kaynak: AA
Mersin'de zemin testi

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, hazırlık maçında Gaziantep BB ile karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, hazırlık maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasındaki Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçının ardından zemin sorunu nedeniyle uzun süreli bakıma alınan Mersin Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, az sayıda evsahibi ekip taraftarı izledi.

Başlama düdüğünün hemen ardından maça kısa süreli ara verildi ve jübilesini yapan ulusal yardımcı hakem klasmanındaki Mehmet Cevrin'e çiçek takdim edildi. Karşılaşmaya daha sonra hakem Mertcan Bardakçı yönetiminde devam edildi.

29. dakikada ceza sahasının dışından Serol Demirhan'ın yaptığı ortaya iyi yükselen Efe Halil Özarslan, Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 öne geçirdi.

37. dakikada ise kontratağa çıkan evsahibi ekipten Welliton, rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına kadar sokuldu ve kaleci Atillla Özmen ile karşı karşıya kaldı. Brezilyalı futbolcunun pasında topu ağlara göndermek isteyen Nurullah, kaleciyi geçemedi ancak seken meşin yuvarlağı takip eden Welliton, farkı ikiye çıkardı: 2-0

59. dakikada sol kanattan ceza alanına sokulan Ergin Keleş, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1

Maçta başka gol olmayınca Mersin İdmanyurdu, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...