Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hiddink, 'Türkler daha yüksek yerlerde olabilir'

Hiddink, 'Türkler daha yüksek yerlerde olabilir'

SPOR Haberleri

Hollanda Teknik Direktörü Hiddink, Millilerimiz'e karşı 90+2'de buldukları golle 1 puanı kurtardıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Guus Hiddink'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Elbette takımımız sahada çok çalıştı ancak hala geliştiremediğimiz konular var. Bazı değişikliklerimiz olacak ileride. Bunların bazılarını salı günü İspanya maçında göreceğiz."

"GERÇEKLERLE YÜZLEŞMELİYİZ"

"Dünya Kupası'nda üçüncü olduk ama yüksek beklentiler nedeniyle kendimizi suçlayamayız. Dünya Kupası'nda yapılanlar fantastikti ama şimdi bu sonuçlarla ilgilenmeliyiz. Gerçeklerle yüzleşmeliyiz."

"OYUNCULARIM HER ŞEYİ DENEDİ"

"Robben ve Van Persie bugün sahada yoktu ama diğer oyuncularımız iyi bir sonuç alabilmek için her şeyi denedi. Oyuncularımı suçlayamam. Türk duvarına karşı oynadık. Onlar gayet iyi oynadılar."

"TÜRKLER DAHA YÜKSEK YERLERDE OLABİLİR"

"Maçın geneline baktığımızda çok fazla pozisyon bulamadık. Burak ilk yarıda muhteşem bir gol attı. Savunmada Türk takımı bir duvar ördü ve bunu genellikle yapıyorlar. Bununla başa çıkmaya çalıştık. İkinci yarıda yaptığımız değişikle iyi bir karar aldığımızı düşünüyorum. Türk takımı kalitesi anlamında gerçekten çok daha yüksek yerlerde olabilir. Bugün de bunu bu maçta gördük."

"EN AZINDAN ARTI İKİ DURUMUNDAYIZ"

İzlanda maçına doğru iyi bir analiz yapacağız. Çok daha net bir resimle aslında yola çıkmayı planlıyoruz. Amacımız puan alarak dönmek bu maçtan. Bugünkü maçta 1-0 yenilseydik eksi iki pozisyonda olacaktık, şimdi en azından artı iki durumundayız. Önümüzdeki maçlarda kontrolü kaybetmemek için elimizden geleni yapacağız"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...