İBB'nin Başakşehir aslanları şampiyon oldu

İBB'nin Başakşehir aslanları şampiyon oldu

SPOR Haberleri

Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan adına organize edilen serbest güreş şampiyonası İsmet İnönü spor salonunda yapıldı. T

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından efsane Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan adına organize edilen serbest güreş şampiyonası İsmet İnönü spor salonunda yapıldı. Tekirdağ, İstanbul, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli olmak üzere toplam 5 ilden 73 sporcunun serbest stilde 11 sıklette güreştiği müsabakalar nefes kesti.
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İsmet İnönü Spor salonu'nda gerçekleştirilen güreşleri Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet poyraz, Gençlik spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Hüseyin Pehlivan'ın torunu Sinan Alkaya ve çok sayıda davetli ile beraber izleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1935 ile 1942 yılları arasında 8 yıl Kırkpınar başpehlivanı olan Tekirdağlı Hüseyin Pehlivan'ın tarihteki başarılarına değindi. Geleceğe emin adımlarla yürümek istiyorsak geçmişe dönüp bakmak, kentimize değer katan şahsiyetlere vefalı olmak gerekir diyen Albayrak bu güreşlerin geleneksel hale getirileceğini söyledi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin her zaman sporun, sporcunun yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Albayrak organizasyonda emeği geçen Kültür Sosyal Daire Başkanı Özcan Kabak ile Gençlik spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap ve diğer yetkililere teşekkür etti sporculara da başarılar diledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır, ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı Başakşehir altyapı güreşçileri 9 sıklet'te final müsabakası yaparak 5 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Kıyasıya geçen güreşler sonunda dereceye giren takımlara, sporculara, kupaları, madalyaları ve ödülleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın ve üçüncülere gram altın takıldı. Birincilik kupasını İBBSK Başakşehir güreş altyapı adına Başakşehir Güreş Derneği Genel sekreteri Aydın Dursun aldı. nbsp;
nbsp;İBB'nin Başakşehir aslanları şampiyon oldu
Kulüp sıralaması ise şöyle oldu
1. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü
2. Edirne Trakya Birlik Spor Kulübü
3. Tekirdağ Belediyesi Spor Kulübü


nbsp;İBBSK Başakşehir güreş altyapı sporcularının aldığı madalyalar şöyle:


Altın madalya alan güreşçiler
Emrah Fatih Eser
Müslim Barga
Yusuf Gümüş
Muhammet Furkan Dursun
Muhammed Hamza Bakır


Gümüş madalya alan güreşçiler
İlker Şahin
Mansur Barga
Ahmet Ocakçı
Berat Yüce
nbsp;
Bronz madalya alan güreşçiler
Muhammet Emin Ilgaz
Muhammet Faruk Soysal
Sait Eren Deniz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...