Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nedim Türkmen 'Ben görevimi yaptım!'

/ Kaynak: AA
Nedim Türkmen 'Ben görevimi yaptım!'

SPOR Haberleri  / AA

Ekonomik olarak zor günler geçiren Orduspor'da başkan Nedim Türkmen, bugüne kadar üzerine düşen görevi yaptığını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde Durugöl Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Pas ve şut ağırlıklı çalışmaların yapıldığı idman, yenileme çalışmasıyla sona erdi. Teknik direktör Özcan, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. nbsp; Antrenmana, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Furkan Mızrak dışında tüm oyuncular katıldı.

"Ben görevimi yaptım"

Bu arada Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, AA muhabirine, 1 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurula kadar görevini yürüteceğini söyledi.

Altı yıllık görev süresi boyunca iyi ve kötü günler yaşadıklarını vurgulayan Türkmen, "Ben görevimi yaptım. 6 yıl bu kulübe başkanlık yaptım. Son dönemde yaşanan sıkıntılar zaten kamuoyu önünde cereyan ediyor. Geldiğimiz noktada tüm başkan adaylarını genel kurula davet ediyorum. Buyursunlar gelsinler görevi devir alsınlar" diye konuştu.

Karadeniz ekibinde yönetim kurulu tarafından olağan genel kurulu kararı alınmış ve mevcut başkan Nedim Türkmen, tekrar aday olmayacağını belirtmişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...