Anfield'tan yıldızlar geçti! Yok böyle kadro

Anfield'tan yıldızlar geçti! Yok böyle kadro

SPOR Haberleri

Liverpool'un iki efsane yıldızı Gerrard ve Carragher'ın kurduğu takımlar sosyal sorumluluk projelerine yardım amaçlı karşılaştı.

Premier Lig devi Liverpool'un iki efsane yıldızı Steven Gerrard ve Jamie Carragher'ın kurduğu takımlar karşı karşıya geldi.

Anfield Road'da oynanan Liverpool All Stars maçı 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Mücadelenin 9. dakikasında Balotelli ile 1-0 öne geçen Carragher'ın takımı, 23. dakikada Drogba'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Gerrard'ın, 37. dakikada penaltıdan attığı golle taraflar devre arasına 2-1'lik skorla gitti. Mücadelenin 69. dakikasında Gerrard, bir kez daha penaltıdan bulduğu golle durumu 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla sonuçlandı.

Gerrard'ın takımı maça Jones, Johnson, A Gerrard, Terry, Riise, S Gerrard, Alonso, Nolan, Babel, Sinclair, Henry ilk 11'iyle çıktı. Carragher'in kadrosu ise Reina, Flanagan, Carragher, Kelly, Arbeloa, Lucas, Shelvey, Kewell, Downing, Drogba, Balotelli'den kuruluydu. İlk yarıda Drogba ve Balotelli yıldızlaştı.

SUAREZ VE TORRES YENİDEN ANFIELD'DA
İkinci yarıya değişikliklerle başlayan maçta Gerrard'ın takımı Jones, Johnson, Dann, Williams, Warnock, Gerrard, Adam, Spearing, Babel, Torres, Suarez'den oluşurken, Carragher'in kadrosunda Reina, Clichy, Kelly, Moreno, Carragher, Lucas, Noone, Borini, Bellamy, Balotelli, Garcia gibi isimler yer aldı.

Geliri, sosyal sorumluluk projelerinde kullanılmak üzere Liverpool Vakfı'na gönderilen "All-Star" maçında, daha önce yer alacağı açıklanan Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ise sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...