Alonso, 'Çok hızlıydık'

Alonso, 'Çok hızlıydık'

SPOR Haberleri

McLaren'in İspanyol pilotu Fernando Alonso, Malezya'da yarışı noktalayamamasına rağmen aracından memnun kaldığını belirtti.

McLaren Honda aracıyla Malezya'da ilk kez bir yarışa çıkan Fernando Alonso, yarış sonrası açıklamalarda bulundu. Yarışta damalı bayrağı göremeyen Fernado Alonso'nun sözleri şu şekilde: "Bugünle ilgili en olumlu gelişme, diğer araçlar kadar hızlıydık. Jenson Button ve ben, daha önceki yarışlarda diğer araçlarla mücadele edemiyorduk. Bu hız, bizim için en ihtiyaç duyduğumuz adımdı. Şimdi mücadele etmeye hazır hale geldik.

Yarıştaki hızımız şaşırtıcı derecede iyiydi. Geriden geldiğimde hızlanıp tehdit edebildim. Hatta, pit stoplar öncesi Red Bulllar'ı yakalayabildim. Bu çok hoş bir sürprizdi."

"ÇİN'DE BİR ADIM DAHA İLERİ"

"Araca son halini vermeden önce biraz daha araştırmaya ve vakte ihtiyacımız var. Telsiz konuşmasında, araca zarar gelmeden bırakmam ve zorlamam gerektiği söylendi. Ben de bıraktım.

Bizim için hala çözülmesi gereken bazı problemler var ve bunlar genellikle sezon öncesinde keşfedilir, çözülür. Ancak, bizim için kış dönemi fazla sorumluydu. Ne yazık ki, bu yılın ilk birkaç yarışında sorunlarla mücadele etmemiz gerekecek.

Umarım, Çin'de bir adım daha ileri atmayı başarırız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...