Vefakar Cenk!

Vefakar Cenk!

SPOR Haberleri

Takıma faydalı olamamanın üzüntüsünü yaşayan Cenk Tosun, 1,5 aylık ücretini istemediğini söylediği ifade edildi.

Topuğundaki kas yırtığı yüzünden yaklaşık 1,5 ay boyunca formasından uzak kalan Beşiktaşlı Cenk Tosun'un, takımdaki yakın arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde çarpıcı ifadeler kullandığı öğrenildi. Siyah-beyazlı oyuncunun, "O kadar üzgünüm ki oynayamadığım 1,5 ayın parasını almamayı bile düşünüyorum. Ancak bu davranışımın yönetim tarafından yanlış anlaşılmasından korkuyorum" diye konuştuğu ortaya çıktı.Çocukluğundan beri koyu bir Beşiktaşlı olan, yıllarca siyah-beyazlı takımın Avrupa'daki kamplarına giderek Delgado, Ricardinho, İbrahim Üzülmez, Sergen Yalçın ve Tayfur Havutçu gibi isimlerle hatıra fotoğrafları bile çektiren Cenk Tosun'a bu zor günlerinde en büyük desteği ise babası Şenol Tosun verdi.Almanya'da yaşamasına rağmen oğlunu sakatlık günlerinde bir an olsun yalnız bırakmayan Şenol Tosun'un yanı sıra takım arkadaşlarının da Cenk'e büyük destek verdikleri aktarıldı.


Siyah-beyazlı oyuncuların, "Oynamadığın için aldığın paradan rahatsızlık duyman gayet normal. Ama yönetim böyle bir teklifi kabul etmez. Sen zaten geçen sezon Fenerbahçe yerine Beşiktaş'a gelerek, gerekli fedakarlığı yaptın. Kendini kulübe borçlu hissediyorsan, bundan sonra oynayacağın futbolla ve atacağın gollerle kendini gösterebilirsin" yorumunu yaptıkları vurgulandı.Cenk Tosun, Beşiktaş formasını 21 resmi maçta giyerken, rakip fileleri 7 kez havalandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...