Borussia Dortmund'da ayrılık çanları çalıyor

Borussia Dortmund'da ayrılık çanları çalıyor

SPOR Haberleri

Son yıllarda küllerinden doğan ancak bu sezon Almanya'da istenen performansı sergileyemeyen Borussia Dortmund'da yaprak dökümü başlıyor.

nbsp;Kadrosunda yer alan bir çok oyuncu için transfer teklifleri alan Dortmund'da teknik direktör Klopp'un da geleceğindeki belirsizlik sıcaklığı koruyor. Manchester City'de Manuel Pellegrini'nin görevine son vermeyi planlayan yönetim, Jürgen Klopp'u takımın başına getirmek için kolları sıvadı. Klopp'u takımın başına getirmek için menajeri ile dirsek temasına başlayan City yönetiminin Alman teknik adamla beraber Marco Reus ve Hummels'i de Dortmund'dan koparacağı kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.


Klopp ve sözleşmesini uzatmasına rağmen Reus'un Dortmund'daki geleceği belirsizliğini korurken; flaş bir açıklama Hummels'ten geldi. Dortmund'daki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Alman yıldız, "Geleceğim hakkında henüz karar vermedim ancak Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi'nde olmamak kararımı etkiletyecek. Güçlü bir takımda oynamak istiyorum" diyerek ayrılık sinyallerini verdi.


HANGİ FUTBOLCU İLE HANGİ TAKIM İLGİLENİYOR nbsp;


Manchester United ve Manchester City'nin ilgilendiği Hummels ve Rues'un olası satışından Dortmund'un ortalama 75 milyon avroya yakın bir gelir elde etmesi bekleniyor. Peki Dortmund forması giyen futbolcular ile hangi takımlar ilgileniyor? nbsp;


İşte cevabı...
Mats Hummels: M.United, M.City, Barcelona
Marcel Schmelzer: Bayern Münih
Sven Bender: Atletico Madrid, Valencia
İlkay Gündoğan: Atletico Madrid
Henrikh Mkhitaryan: Juventus
Shinji Kagawa: Tottenham
Maro Reus: M.United, M.City
Ciro Immobile: Napoli
Emerick Aubameyang: Arsenal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...