#}

Semih dönüyor, defans toparlanıyor

Semih dönüyor, defans toparlanıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan stoperi Semih Kaya'ya kavuşuyor.

Karabükspor maçında sahada olması beklenen Semih defans hattını rahatlatacak. Milli futbolcunun yokluğunda oynanan 12 maçta sadece Rizespor'dan gol yemeyen Cimbom, yıldız oyuncunun dönüşü ile defans hattını da güçlendirecek. Galatasaray Semih'li maçlarda maç başına 0.76 gol yerken, Semih'siz maçlarda bu oran 1.45'e çıktı. nbsp;


Sneijder asla pes etmez


UEFA'nın internet sitesinde, Galatasaraylı Wesley Sneijder'in Hollanda Milli Takımı formasıyla çıktığı önemli maçların incelendiği bir makaleye yer verildi. 30 yaşındaki futbolcunun tecrübesiyle genç takım arkadaşlarını yönlendirdiği, takımına liderlik yaptığı ve asla pes etmeyen bir karakter çizdiği belirtildi.


Solda Telles'le devam


Panthrakikos'la oynanan dostluk maçını 2-0 kaybeden Galatasaray'da alkış alan tek isim Alex Telles oldu. Sol bekte başarılı bir performans sergileyen Telles, formayı Olcan'dan kaptı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da idmanlarda Olcan'ı orta sahada denemeye başladı. Karabükspor maçında sol bekte Telles'in görev yapması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...