Fernandao'nun menejeri İstanbul'a geliyor

Fernandao'nun menejeri İstanbul'a geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Brezilya ekibi Atletico Paranaense'den kiralık olarak Bursaspor'da forma giyen Fernandao için tüm kozlarını oynuyor.

Galatasaray, Brezilya ekibi Atletico Paranaense'den kiralık olarak Bursaspor'da forma giyen Fernandao için tüm kozlarını oynuyor...
Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Bursa'nın sezon sonundaki 5 milyon Euro satın alma opsiyonunu kullanarak Fernandao'yu alması zor gözüküyor. 27 yaşındaki forvet için Fenerbahçe'nin de ilgisini bilen Sarı-Kırmızılılar, harika bir sezon geçiren Sambacı'yı ikna etme konusunda hemen harekete geçmiş durumda.Aslan'ın teklifini görmeden başka bir yere imza atmayacağının sözünü verdiği öne sürülen tecrübeli forvetin asıl menajeri olan Eduardo Uram'ın da, yakında İstanbul'a geleceği ve Aslan'ın kurmaylarıyla masaya oturacağı öğrenildi.


Önce teklif dinlenecek


Sarı-Lacivertliler'den önce Fernandao ile ilgilenmeye başlayan Cim Bom, birçok açıdan oyuncunun sempatisini kazanmış gibi gözüküyor.Uram'ın, oyuncusu için sunacağı teklifi dinleyecek ve buna göre bir yol çizecek Cim Bom'un bir kozu da, Fernandao'nun eşi! Sambacı'nın eşinin tam bir İstanbul hayranı olması ve sık sık burada yaşamak istediğini yinelemesi, 'aile baskısı'yla da bu işin mutlu sonla bitme olasılığını güçlendiriyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...