Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sebastian Prödl Beşiktaş ile anlaştı

Sebastian Prödl Beşiktaş ile anlaştı

SPOR Haberleri

Werder Bremen'in Avusturyalı stoperi Sebastian Prödl'ün, Beşiktaş'a üç yıllık imza atacağı iddia edildi.

Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini savunmaya yapacak. Alman Bild gazetesinin haberine göre siyah-beyazlılar Werder Bremen'in 27 yaşındaki stoperi Sebastian Prödl ile anlaştı. Veli Kavlak'ın Avusturya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan deneyimli savunmacının Kara Kartal ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.


Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuya Werder'in yaptığı teklifin, Prödl tarafından tatmin edici bulunmadığı bildirildi. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan oyuncu için Beşiktaş herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.


GOLCÜ BİR SAVUNMACI
Avusturya'nın Sturm Graz takımında futbola başlayan Sebastian Prödl, 2008'den bu yana Werder Bremen forması giyiyor. Takımın istikrarlı oyuncularından olan Prödl, bu sezon Bundesliga'da 16 maçta forma giydi, 3 de gol kaydetti. Ara transfer döneminde Yunan ekibi Olympiakos oyuncuyu renklerine katmak için Bremen'in kapısını çalmış ancak Alman ekibi bırakmamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...