Tottenham'ın ikinci 100 milyon pound'luk yeteneği

Tottenham'ın ikinci 100 milyon pound'luk yeteneği

SPOR Haberleri

Eski İngiliz futbolcu,''Kane 100 milyon pound değerinde,ben başkan olsaydım onun için bu parayı kesinlikle öderdim.''dedi.Kane Avrupa devlerinin listesnde

Bu sezon Premier League ekiplerinden Tottenham'da gösterdiği performansla Avrupa'nın gözdesi haline gelen golcü oyuncu Harry Kane için ilginç bir açıklama yapıldı.İngiliz basınına konuşan eski İngiliz futbolcu Rodney Marsh, Harry Kane'in Tottenham'dan ayrılacağını söyledi. Rodney Marsh yaptığı açıklamada, ''İlk olarak şunu söylemeliyim, bence Kane Tottenham'dan ayrılacak. Yanılıyor olabilirim ama ben ayrılacağını düşünüyorum. Bence Kane 100 milyon pound değerinde ve ben başkan olsaydım onun için bu parayı kesinlikle öderdim'' ifadelerini kullandı.Tottenham formasıyla bu sezon Premier League'de 26 karşılaşmada 19 gol atmayı başaran Harry Kane'in ünlü Alman istatistik sitesi ''transfermarkt'' verilerine göre değeri sadece 15 milyon euro... Aynı zamanda golcü oyuncunun İngiliz ekibiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


kaynak:sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...