Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Di Maria için ortam kızıştı, tam 60 milyon pound!

Di Maria için ortam kızıştı, tam 60 milyon pound!

SPOR Haberleri

Paris Saint Germain, önümüzdeki son için transfer girişimlerine hız verdi ve Angel Di Maria'yı gündemine aldı.Di Maria'nın kariyeri haberimizde.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, önümüzdeki son için transfer girişimlerine hız verdi ve Angel Di Maria'yı gündemine aldı.İngiliz basınında yer alan habere göre; Fransız temsilcisi, Arjantinli oyuncuyu kadrosuna katma konusunda bir hayli ısrarcı ve söz konusu transfer için 60 milyon avro gibi rekor bir ücreti gözden çıkardı.Manchester United'a 59.7 milyon avro karşığında transfer olan Di Maria için sırada olan takımın yalnızca Paris Saint Germain olmadığı ve bir diğer İspanyol devi Barcelona'nın da devrede olduğu kaydedildi.İngiliz temsilcisinde beklenen performans seviyesine çıkamayan ve forma şansı bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan Angel Di Maria'nın, sezon sonunda Manchester United'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dİ MARİA'NIN KARİYERİ

Futbol kariyerine 2001'de Rosario Central'de başladı.Profesyonelliğe ise 2005 yılında Rosario Central takımında başladı. 2007senesinde ise Benfica'ya transfer oldu. Aynı yıl yapılan 2007 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası turnuvasındaki performansıyla birçok kulübün dikkatini çekti. 2008 Pekin Olimpiyatlarında Arjantin formasıyla altın madalya aldı. 29 Haziran 2010 tarihinde Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen yetenekli oyuncu, dribbling, orta açma ve hızı ile ün kazanmıştır.24.08.2014 Pazar günü Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti düzenlediği basın toplantısında Di Maria'nın Takımdan ayrıldığını açıkladı.[1]Bu arada İspanyol ve İngiliz medyası, Arjantinli Di Maria'nın yaklaşık 60 ile 70 milyon avro arasında bir bonservis bedeli karşılığında İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olduğunu duyurdu.Manchester united'te ilk golünü 4-0 kazandıkları Manchester United-QPR maçında atmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...