Siyah beyazlılarda büyük kriz!

Siyah beyazlılarda büyük kriz!

SPOR Haberleri

Başakşehir maçı öncesinde, Veli'nin cezalı olması; Sosa ve Atiba'nın da tam olarak hazır halde bulunmamasının ardından Tolgay'dan gelen haber, üzdü.

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Başakşehir'le karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar'da, bu mücadele öncesinde özellikle orta alan bölgesinde yaşanan sıkıntılar, teknik ekibin canını sıkıyor. Milli takımdan dönen Gökhan Töre'nin sağ arka adalesinden sakatlığının bulunduğunun tespit edilmesinin ardından dün Tolgay Arslan'dan gelen kötü haber de moralleri bozdu. Önceki günkü takım çalışmasında sakatlık geçiren genç futbolcunun, yapılan kontrollerinde sol kasık bölgesinde birinci dereceden yırtık tespit edildiği ve sahalardan 2 hafta uzak kalacağı duyuruldu.


İki yıldızın eksikleri var


Fenerbahçe derbisinde gördüğü sarı kart nedeniyle Veli Kavlak'ı da Başakşehir'e karşı kullanamayacak olan Siyah-Beyazlılar'da, orta alanın diğer önemli isimleri Sosa ve Atiba'nın da sakatlıklarına rağmen antrenman eksiklerinin bulunduğu öğrenildi. Teknik ekibin, tüm bu gelişmelerin ardından milli takım kampından geç dönmesi sebebiyle yorgun olan Olcay Şahan'ı, Başakşehir mücadelesine en kısa sürede hazır hale getirmek için çalıştığı bildirildi.


Necip Uysal liberoya geçiyor


Slaven Bilic, Başakşehir maçı öncesinde orta alandaki isimlerden neredeyse kimsenin yüzde yüz oynayacak durumda olmaması sebebiyle yedekte bulunan isimlere uyarılarda bulundu. Son haftaların etkisiz isimleri Oğuzhan Özyakup ve Kerim Frei'yi bu konuda uyaran Hırvat hocanın, Necip Uysal'ı Başakşehir'e karşı ön liberoda görevlendirebileceği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...