Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'a yine yeniden Club Brugge!

Beşiktaş'a yine yeniden Club Brugge!

SPOR Haberleri

Beşiktaş u19 takımı 53.Uluslararası U19 Champions Trophy' futbol turnuvasına katılacak.

Beşiktaş Kulübü'nün U19 Takımı, aralarında Club Brugge, Borussia Dortmund ve Borussia Mönchengladbach gibi dev Avrupa kulüplerin U19 takımlarının yer alacağı turnuvada mücadele edecek.Uluslararası U19 Champions Trophy'ın turnuva komitesi, dün bir tanıtım toplantısı düzenledi. Turnuvanın gerçekleştirileceği B.V 04 Düsseldorf'un stadında yapılan toplantıya komitede yer alan Martin Meyer, Sinisa Suker ve Borussia Mönchengladbach U19 Antröneri Arie van Lent katılarak, turnuva hakkında bilgiler verdi. Turnuvaya Avrupa'nın farklı kulüplerinden 10 ayrı takım katılırken, takımlar iki ayrı grup halinde mücadele edecek. 25'er dakikalık iki devre halinde oynanacak maçlarda, Fortuna Düsseldorf, FC Brugge, Borussia Mönchengladbach, Beşiktaş, Borussia Dortmund, Red Bull Salzburg, Palmerias Sao Paula, Japan Highschool Selection, Slavia Prag ve BV 04 Düsseldorf turnuva birinciliği için mücadele edecek. nbsp;


BEŞİKTAŞ'A DEV RAKİPLER


2 Nisan perşembe günü Japan Highschool Selection-BV 04 Düsseldorf maçıyla başlayacak olan turnuvada Beşiktaş U19 Takımı, Club Brugge, Palmerias Sao Paula, Borussia Dortmund ve Fortuna Düsseldorf'un yer aldığı Grup2'de mücadele edecek. Beşiktaş U19 Takımı, ilk sınavını 4 Nisan Cumartesi günü saat 10:30'de Club Brugge karşısında verecek.


Futbol kariyerine ilk başladığı yıllarda Fortuna Düsseldorf'unda formasını giyen Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Olcay Şahan'da, özel misafir olarak turnuvaya davet edildi. Turnuvaya izleyici olarak katılması beklenen Olcay Şahan'ın Beşiktaş forması da, turnuvanın kombine biletlerini alanlar için yapılacak çekilişte izleyicilere sunulacak. Çekilişte ayrıca Fortuna Düsseldorf forması ve Derbystar Brillant futbol topu gibi hediyelere de verilecek.Turnuvayı izlemek isteyenler, Aile kartı için 60 Euro, büyük bir kişi için 25 Euro, genç için de 15 Euro ödeyecek. Ayrıca futbol severler isterlerse, tek maç ve günlük bilette alabilecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...