Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da şaşırtan Semih Kaya gerçeği!

Galatasaray'da şaşırtan Semih Kaya gerçeği!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun savunmada neden Hakan Balta'yı tercih ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray'da uzun süredir merak edilen ve tartışılan isim olan Semih Kaya'nın, ilk 11'e girememesindeki sır perdesi aralandı.
Devre arasında yaşadığı sakatlığın ardından 3 Mart'taki Manisa kupa maçında yeniden formasına kavuşan genç stoper, sürpriz şekilde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmamıştı. Semih'in, sağlık problemlerinden dolayı değil, maç kondisyonu eksiği yüzünden oynatılmadığı açıklandı.


GALATASARAY'IN YEDİĞİ GOLLER ARTTI AMA...
Semih'siz Galatasaray'ın yediği gollerin arttığı, onun oynadığı dönemde maç başına 0.88 olan gol yeme ortalaması ikinci yarı ile beraber 1.4'e kadar yükseldiği gösteriliyordu.


Ancak madalyonun diğer yüzünü gösteren bambaşka bir istatistik daha vardı. O da, Galatasaray, Semih'in yokluğunda attığı gollerin ortalamasını yükseltmişti. 1.75 olan gol ortalaması, onsuz 2.4'e yükselmişti. Kısacası, Semih yokken Galatasaray'ın yediği gol artıyor ama diğer taraftan attığı gollerde de ciddi bir yükseliş vardı.


Hücum felsefesini prensip edinen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, oyunu geriden kurmada sorun yaşamamak için Hakan Balta'yı tercih ettiği, zorunlu olmadıkça da bu şekilde devam edeceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...