Galatasaray'dan o 3 maça tepki!

Galatasaray'dan o 3 maça tepki!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu'nun lige verilen aradan sonra açıkladığı yeni fikstüre Galatasaray cephesinden büyük tepki geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun lige verilen aradan sonra açıkladığı yeni fikstüre Galatasaray cephesinden büyük tepki geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da özellikle taraftar açıklanan fikstüre tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takimin en büyük taraftar grubu ultrAslan da sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla federasyonu protesto etti.Taraftarın tepkisine yol açan durum; sarı-kırmızılı takımın 9 gün içerisinde oynayacağı 3 karşılaşmanın 2'sinin deplasmanda olmasıydı. Şampiyonluk mücadelesınin verildiği bu kritik dönemde bu 2 deplasman maçı için gidilecek şehirlerde de havalimanının bulunmadığı ve Galatasaray takımının bu değişiklik nedeniyle fiziken yıpratılmak istendiğine vurgu yapıldı.


Galatasaray'da tepkiye yol açan o 3 maç:


4 Mayıs, nbsp;Akhisar BLD. - Galatasaray
8 Mayıs, Galatasaray - T. Konya
12 Mayıs, Mersin İY - Galatasaray


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...