Mourinho'dan 10 yıllık Chelsea!

Mourinho'dan 10 yıllık Chelsea!

SPOR Haberleri

Chelsea'de Portekizli menajer Jose Mourinho, takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken, Londra ekibi için 10 yıllık bir plan yaptığını söyledi.

nbsp;Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea'de Portekizli menajer Jose Mourinho, takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken, Londra ekibi için 10 yıllık bir plan yaptığını söyledi.Başarılı teknik adam, uzun vadeli planlar yaptıklarını söylerken, kulübün başkanı Roman Abramovich ne zaman ayrılmasını isterse, Chelsea'yi o zaman bırakacağını da dile getirdi. Jose Mourinho, ''Gerçek anlamda istediğim bir Chelsea takımı oluşturduk ve asıl önemli olan, bu takım Chelsea'nin geleceği olacak. Ana kadromuzu oluşturduk, bazı gelenler gidenler oldu. Yine bazı isimler gelecek ve gidecek. Şuna inanıyorum, bu takım Chelsea'nin 10 yıllık geleceği haline geldi. Bu takımı uzun zamandır oluşturmak için çalışıyorduk'' şeklinde konuştu.Portekizli çalıştırıcı ayrılık sorusu üzerine de, ''Benim sonraki hedefim? Abramovich bana ayrılmamı söyleyen kadar burada kalmak. Gelecektiki işim de şuan Chelsea'' ifadelerini kullandı.Premier League'de Chelsea 30. hafta itibariyle 32 maç oynayan Arsenal'in 4 puan önünde zirvede yer alıyor.
Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...