Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool Cech'in peşinde

Liverpool Cech'in peşinde

SPOR Haberleri

Chelsea'de gözden çıkarılan kaleci Petr Cech için Liverpool resmen devreye girdi.

İngiltere'de transferde oldukça hareketli günler yaşanmaya başladı! Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manchester United ve Liverpool sezonu hedeflenen noktalarda bitirmek için büyük bir çaba gösterirken; diğer bir yandan da transferdeki hareketlilik solukları kesiyor. Chelsea'de gözden çıkarılan kaleci Petr Cech için Liverpool resmen devreye girdi. Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois'a kalesini kaptıran Cech kısa bir süre önce Jose Mourinho ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini dile getirmiş ve Portekizli teknik adam da kendisine gerekli kolaylığın gösterileceğinin sözünü vermişti! nbsp;Petr Cech ve Jose Mourinho'dan sinyali alan Liverpool, resmen devreye girdi ve Çek kalecinin transferini bitirmek için bütçesini hazırladı. Cech'i Chelsea'den kiralamak isteyen Liverpool, Çek kaleciye haftalık 125 bin sterlin verecek.


COUTINHO: "BEN LIVERPOOL'UN OYUNCUSUYUM"


Cech'i kadrosuna katma konusunda büyük bir aşama kaydeden Liverpool, diğer bir yandan da kadrosundaki yıldızları korumak için adımlar atmaya başladı. Raheem Sterling'in ardından Philippe Coutinho'ya da Manchester City'nin talip olmasının ardından harekete geçen Liverpool, Coutinho ile sözleşme uzatma konusunda masaya oturdu. Liverpool ile yapılan görüşmeleri doğrulayan Coutinho, "Ben, Liverpool'un oyuncusuyum ve şu anda tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmek" dedi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...