Özerhun hedefleri belirledi!

Özerhun hedefleri belirledi!

SPOR Haberleri

Anadolu Efes'te Genel Direktör Engin Özerhun, Real Madrid karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Euroleague play-off ikinci maçında Real Madrid'e deplasmanda 90-85 yenilerek seride 2-0 geriye düşen Anadolu Efes'te Genel Direktör Engin Özerhun karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hedefin İstanbul'daki iki maçı da kazanmak olduğunu söyleyen Özerhun,"İki maç da öne geçtiğimiz ve kaybettiğimiz maç olarak sonuçlandı. Özellikle dünkü maçta 17 sayıya kadar taşıdığımız farkı ne yazık ki koruyamadık. Bazı noktalarda çok daha üstün olmamıza rağmen bu üstünlüğü galibiyete çeviremedik. Şimdi İstanbul'da oynayacağımız iki maçı kazanıp seriyi beşinci maça taşımak hedefimiz. Bunu yapabileceğimizi de gösterdik." ifadelerini kullandı.

Yaşanan süre skandalı ilgili de konuşan tecrübeli yönetici, "Dünkü maçın en önemli noktası süre olayı. Burada cevaplanması gereken çok soru var. Maçın bitimine 3 dakika 26 saniye kala, biz beş sayı öndeyken saat duruyor ve maç oynanıyor. Alper Yılmaz o anda hakeme konu ile ilgili bilgi verdi ama hakem de saatte problem olmadığını söyledi. Biz maçın heyecanı ile bu kadar üzün sürdüğünü değil daha kısa sürdüğünü düşünüyorduk. Cevaplandırılması gereken şey neden hakemin bu itirazı ciddiye alıp televizyona bakmadığı. Bakmasını gerektiren konulardan birisiydi. Burada neden bakmadı onu anlayamadık. Mekanizmaların çoğunda saatle 24 saniye birlikte çalışıyor. Burada önce saat çalışıyor sonra 24 saniye çalışıyor. Saat duruyor 24 saniye çalışıyor. Televizyon başındakiler ekranda saniyenin durduğunu görüyor, o bazen olan bir şey çok önemli değil diye nitelendiriliyor ama maçı izlediğinizde çok net bir şekilde 24 saniyenin çalıştığı ama maçın süresinin durduğu görünüyor. Bu soruların cevapları gerekiyor. Maç sonrası hakemlere de söyledik. Bakacaklarını söylediler. Euroleague'e de yazdık ve görüntüleri de gönderdik. Buradan bizi tatmin edici bir cevap bekliyoruz. Bu cevap ne olur bilmiyorum ama 'evet masa hakemlerini cezalandırdık' cevabı bizim için yeterli olmaz. Ne olur onu da bilmem. Bir maç 23 saniye fazla oynanıyorsa, bir uyarı da varsa, bu uyarı ciddiye alınmıyorsa bir tuhaflık var demek ki. Bu salonda Final Four oynanacak. Bu hakemlerle oynanacaksa vay buraya gelecek takımların haline. Euroleague'e bütün belgeleri gönderdik. Resmi bir itiraz yoktu ortada ona bir şey demiyorum. O kadar net görünüyor ki; orada resmi itirazı hakem gerek saniyeye bakmayarak gerek saat doğru çalışıyor diyerek kesmiş durumda. Bizi tatmin edecek bir cevap bekliyoruz. Orada bir hata varsa gerçekten ki net göründüğüne inanıyoruz, play-off'ta böyle bir skandal olamaz. Bunun takipçisi olacağız. Nasıl bir sonuç geleceğini bilemiyoruz..." diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...