Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk hakem için şike iddiası!

/ Kaynak: AA
Türk hakem için şike iddiası!

SPOR Haberleri  / AA

Hollanda'nın en iyi hakemlerinden olarak gösterilen Türk asıllı Serdar Gözübüyük'ün adı şike davasına karıştı.

Hollanda Futbol Federasyonu, şikeye karıştığı iddia nbsp; edilen Türk kökenli Hollandalı futbol hakemi Serdar Gözübüyük'e sahip çıktı.
nbsp;
Hollanda basınında yer alan haberlerde, Almanya'da yürütülen şike nbsp; davasında yargılanan bir şüphelinin, Hollanda 2. Futbol Ligi'nde 2-3 karşılaşmada nbsp; Serdar Gözübüyük'ün şike yapması amacıyla rüşvet aldığı yönünde ifade verdiği nbsp; belirtildi.
nbsp;
Almanya'da salı günü mahkeme önüne çıkacak şüpheliyi tanımadığını nbsp; vurgulayan Gözübüyük ise, ''Adımın tanımadığım birisi tarafından böyle anılması nbsp; nedeniyle şoka uğradım. Birisinin kamuoyu önündeki imajını lekelemek çok kolay. nbsp; Bu şekilde üzerime çamur atılması büyük haksızlık" ifadelerini kullandı.
nbsp;
Konuya ilişkin Hollanda Futbol Federasyonu da Gözübüyük'e sahip çıktı. nbsp; Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, "Güvenilirliği olmayan bir kişinin nbsp; ifadelerine dayanarak böyle bir iddianın ortaya atılması federasyonumuzu nbsp; üzmektedir. Gerçeklere dayanmayan ifadelerle Gözübüyük'ün kamuoyu önüne bu nbsp; şekilde gösterilmesi çok riskli bir durum" ifadeleri kullanıldı.
nbsp;
Serdar Gözübüyük, Hollanda'nın son dönemde yetiştirdiği en başarılı ve nbsp; formda hakemleri arasında gösteriliyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...