Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın bitirici planı!

Galatasaray'ın bitirici planı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Trabzonspor karşısında erken gol bulup, sonrasında oluşacak boşluklarda Sneijder, Burak Yılmaz ve Yasin'le etkili olmayı planlıyor.

Trabzonspor maçında galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Avni Aker'deki maç için şok baskın planı yaptı.


Karşılaşmanın şifresini "Erken gol..." olarak belirleyen teknik adamın, Trabzon yolculuğu öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda, "İyi kapanmalıyız. Cardozo'ya dikkat edin ve Mehmet Ekici'ye frikik imkanı vermeyin! İlk yarıda gol bulmamız lazım. O zaman Trabzon defansını öne çekmek zorunda kalır. Bu da Sneijder, Yasin ve Burak'ın işine gelir" dediği öğrenildi.


Deplasmanda galibiyetten başka sonuç düşünmeyen Hamzaoğlu, "8'de 8 yapacak kaliteye sahibiz. Averajda F.Bahçe'nin gerisindeyiz, bu fark zor kapanır. Berabere kalma lüksümüz yok" uyarısı yaptı.


EN ÇOK GOLÜ 15-30 ARASI YİYORLAR


Galatasaray, Trabzonspor'u ilk yarım saat bulacağı goller ile yıkmayı planlarken, bordo-mavililerin en çok gol yediği aralık da bu dakikalara denk geliyor. Yanal'ın ekibi karşılaşmaların ilk 15 dakikalarında 6, 15 ila 30.dakikaları arasında da 9 gol yerken, Galatasaray ise geride kalan haftalarda ilk yarım saatlik bölümlerde 15 gol atmayı başardı.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...