Fenerbahçe 'Madrid'ten kupayla dönmek istiyoruz!

/ Kaynak: İHA
Fenerbahçe 'Madrid'ten kupayla dönmek istiyoruz!

SPOR Haberleri  / İHA

Onan, Final Four'u sonuna kadar hak ettiklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Sona kadar hak ettik. Sezon başından itibaren yükselen bir grafiğimiz var.

Genel Menajer Yardımcısı ve Takım Menajeri Ömer Onan, Final Four'u sonuna kadar hak ettiklerini ifade ederek, "Çok mutluyuz. Sona kadar hak ettik. Sezon başından itibaren yükselen bir grafiğimiz var. Maccabi Electra Tel Aviv'e karşı üstündük. Yapılan yatırımlar, Fenerbahçe-Ülker işbirliği müthiş bir sinerji oldu. Avrupa'nın en iyi hocası ve genel menajeri bizde. İlk adımı attık. Final Four çok önemli. Devam etmeliyiz. Şampiyonluğa oynamalıyız. Kimseden çekinmemeliyiz. Senelerdir verilen emek bu. Biraz keyfini yaşadıktan sonra çalışmalara başlayacağız" dedi.Basketbolculardan Semih Erden, Final Four'dan kupayla dönmek istediklerini belirterek, "Final Four'a kaldık. Bizim için hayırlısı olur. Final Four'da da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Oradan kupayla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu


Emir Preldzic Final Four'a kaldıkları için mutlu olduklarını kaydederken, Kenan Sipahi de "Çok güzel duygular içindeyiz. Güzel basketbol sergiledik. Başarımızı istikrarlı hale getiririz. Rakip olarak Anadolu Efes çıkar" dedi.Sarı lacivertli ekibin tecrübeli oyuncularından Oğuz Savaş ise şöyle konuştu: "Tarihi bir başarı elde ettik. Gurur verici bir durum. İnsanlar bizi karşılamaya geldi. Hakettiğimiz birşeyi yaşıyoruz. Final Four'da şanslar eşit. Rakip kim olursa olsun herkesin şansı var. Biz orada elimizden geleni yapıp bu mutluluğu daha da katlamak istiyoruz. İnşallah orada başarılız oluruz."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...