Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda kırmızı kartla ilgili ilk kez konuştu!

Arda kırmızı kartla ilgili ilk kez konuştu!

SPOR Haberleri

Arda, instagramdaki hesabından, "Üzgünüm. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Daha iyi başarılar için çalışmaya devam" yazılı bir mesaj yayımladı.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarıyla konuşmak istemeyen Arda, bugün sosyal paylaşım ağı instagramdaki hesabımdan, "Üzgünüm. Takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Daha iyi başarılar için çalışmaya devam" yazılı bir mesaj yayımladı. Arda'nın kırmızı kart görmesi sonrasında Real Madrid, Atletico Madrid'i 1-0 yenerek, yarı finale yükselmişti. nbsp;

ELCHE MAÇINA DOĞRU
La Liga'nın 33. haftasında yarın sahasında Elche ile karşılaşacak Atletico Madrid'de, teknik direktör Diego Simeone düzenlendiği basın toplantısında, "Çarşamba günü bir etabı kapattık ve şimdi yarınki maça odaklandık" dedi.Real Madrid karşılaşmasının ardından hemen maç oynamalarının futbolcular için iyi olacağını belirten Simeone, şöyle konuştu:

"Ligde hedefimiz olan üçüncülük için mücadele etmek anlamında da yarınki maç önemli. Kaybettiğimiz için camiamız üzgün. Biz denedik ama olmadı, rakibimiz adil bir şekilde kazandı. Özellikle son yıllarda yaptıklarımız ve bulunduğumuz yer göz önüne alındığında camiamızın hayal kırıklığı yaşaması normal. Gerekçesini açıklayan her türlü eleştiriye açığız." nbsp;

Öte yandan, Bayern Münih İcra Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge'nin, Atletico Madrid'i "göze hoş gelmeyen futbol oynamakla" eleştirmesi konusunda fikri sorulan Simeone, "Rummenigge'nin sözleri beni çok şaşırttı. Büyük bir futbolcu olarak bizim felsefemizi anlaması lazımdı. Onun oyun stili, bizim oyunumuza çok yakındı" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...