Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demba Ba ve Sow'un şampiyonluk yarışı!

Demba Ba ve Sow'un şampiyonluk yarışı!

SPOR Haberleri

İstanbul'da önceki gece yapılan Barış Zirvesi'nden sonra futbolda'da Senegal zirveyi yaşandı.

İstanbul'da önceki gece yapılan Barış Zirvesi'nden sonra futbolda'da Senegal zirveyi yaşandı. Senegal Devlet Başkanı Macky Sall, perşembe akşam saatlerinde Kongre Merkezi'ndeki zirveye katıldı, ardından Taksim'deki oteline geçti. Burada müsteşara, "Sow ve Demba Ba'yı bulun, onlarla görüşmek istiyorum" dedi. Senegalli yetkililer hemen seferber oldu. Önce Sow'a sonra Demba Ba'ya ulaşmak istedi. Gece 23.30 gibi Senagal müsteşarından telefon alan Hasan Çetinkaya, hemen Sow'u uyandırıp durumu bildirdi. Aynı şekilde Demba Ba da bulundu.


TÜRKİYE'Yİ KONUŞTULAR
Taksim'e gelen iki futbolcu, ardından 1.5 saat Devlet Başkanı Macky Sall ile sohbet etti. Sohbetin ilk konusu Türkiye idi. Sow ve Demba Ba, İstanbul'daki yaşamlarını anlatıp Türkiye'ye olan sevgilerini dile getirdiler. İki oyuncu da, "Biz birbirimizi çok seviyoruz. Çok iyi arkadaşız. Rakibiz ama hep omuz omuzayız" dedi. Türk insanı hakkında güzel sözler söyleyen iki yıldız futbolcu bu duygularını daha sonra Senegal Devlet Televizyonuna da anlattı. Ardından konu futbola geldi.
Demba Ba ve Sow'un şampiyonluk yarışı!



SOW'DAN BA'YA ÇALIM
Başkan Sall, Süper Lig'de durumlarını sordu. Sow ve Demba Ba, "Büyük bir şampiyonluk yarışı var" eddi. Daha sonra Senegal Devlet Başkanı, "Hangi takımlar yarış içinde?" diye devam etti. İki yıldız futbolcu, "F.Bahçe, Beşiktaş ve G.Saray arasında müthiş bir yarış var" bilgisini verdi. Bunun üzerine Sall, "Peki hanginiz şampiyon olacak?" sorusunu yöneletti. Hemen atılan Sow, "Biz şampiyon olacağız. Çünkü biz lideriz ve daha avantajlıyız. Ayrıca bizim maçlarımız kolay. Onların zor. Hele Eskişehir maçıın kazanırsak önümüz açık" dedi. Ba, Beşiktaş için iddiasını ortaya koyup, "Biz kupayı alırız" dedi. 1.5 saatlik sohbetin ardından iki futbolcu evlerinin yolunu tuttu.


SENEGAL'DE DE YILDIZLAŞIN
Demba Ba, Sall'a Beşiktaş forması verirken başkan iki futbolcuyu sosyal sorumluluk projelerine olan desteklerinden dolayı kutladı, "Başarılı performansınızı milli takımla da sürdürün" dedi.
Kaynak: nbsp;Akşam






    UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
    Sonraki Haber Yükleniyor...