De Gea, Real Madrid yolunda

De Gea, Real Madrid yolunda

SPOR Haberleri

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, kaleci sorununu Manchester United'ın genç kalecisi De Gea ile çözmeye hazırlanıyor.

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, kaleci sorununu De Gea ile çözmeye hazırlanıyor. Iker Casillas'ın sezon sonunda ABD'ye transfer olma ihtimali ve kaleyi düzenli olarak birine teslim etme planından yola çıkarak bir süredir De Gea'nın transferi için Manchester United ile dirsek temasında olan Real Madrid'in transferi bitirme aşamasına geldiği iddia edildi.


İspanyol gazeteci Josep Pedrerol, Real Madrid'in Manchester United ile prensip anlaşmasına vardığını ve De Gea'nın da Real Madrid'e "evet" dediğini duyurdu. Daha önce Gareth Bale'ın transferi sırasında da oldukça iddialı cümleler sarf eden Pedrerol, "De Gea, Real Madrid'i kabul etti ve kendisi gelecek sezon Madrid'de beyaz giymek istiyor. Casillas'ın durumu De Gea için bir engel değil. Kulüpler prensipte anlaşma zemini buldu ancak resmi bir anlaşma bulunmuyor" dedi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...