Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Skibbe: Sonuçtan memnun değilim

Skibbe: Sonuçtan memnun değilim

SPOR Haberleri

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Michael Skibbe beraberliğe üzüldüğünü belirterek, "Takımımla oynadıkları futbol nedeniyle gurur duyuyorum. Bence sonuç bizim için haksız. Normalde galibiyeti hak etmiştik. Sonuçtan memnun değilim. Bu maçı alabilirdik" dedi.

Sezer Öztürk ve Sezgin Coşkun'un sakatlıklarıyla ilgili konuşan Skibbe, "İki tane üzücü sakatlık yaşadık. Hem Sezer hem de Sezgin sakatlandı. Sanırım uzun süre bizimle olamayacaklar. Bu işe gölge düşürdü ama yaptığımız işten çok memnunum" açıklamasını yaptı.

Serdar Özkan ve Emre Güral'ı öven Alman teknik adam, "Mutlu olduğum diğer konu, Serdar ve Emre oyuna sonradan girdi ve onlardan çok memnun kaldım. Onlar da kendilerinin performansından memnun olabilirler. Umarım hep böyle oynarlar" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...