Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Liverpool, City'nin yıldızlarının peşinde

Liverpool, City'nin yıldızlarının peşinde

SPOR Haberleri

Bu sezon Premier Lig'de hedefinin uzağında kalan Liverpool, gelecek sezona nokta transferle girmek istiyor.

Bu sezonu istediği hedeflerin uzağında geçiren Liverpool, önümüzdeki transfer sezonunun çalışmalarına başladı. Bu yıl geçtiğimiz sezonki gibi yaz transfer dönemindeki gibi büyük bir miktar harcamayacak olan Liverpool'un, menajer Brendan Rodgers'ın kaleci, orta saha ve forvet olarak belirlediği 3 bölgeye transfer yaparak yetineceği belirtildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; orta saha için Manchester City'den James Milner ve forvet için yine aynı kulüpten Stevan Jovetic'in düşünüldüğü ifade edildi.
Sezon sonunda Manchester City ile kontratı bitecek olan 29 yaşındaki James Milner, istediği kadar forma şansı bulamadığı ve forma giydiğinde de kanat oyuncusu olarak değerlendirildiği kulübünden ayrılmak istediği için tekrar masaya oturmadı. Milner'ın, Brendan Rodgers ile yaptığı görüşmeler sonrası, merkez orta saha olarak ilk 11 garantisi aldığı ve bu nedenle yazın Liverpool'a imza atacağı yazıldı. nbsp;
Liverpool'un hedefindeki bir diğer isimse Stevan Jovetic. Manchester City'de Agüero ve Dzeko gibi yıldız isimlerin arkasında kalan Karadağlı yıldızın, 20 milyon euro gibi bir ücret karşılığında Anfield'a taşınacağı belirtildi. Manchester City'nin de faydalanamadığı yıldız için bu teklifi kabul etmeye yakın olduğunun altı çizildi.
Brendan Rodgers'ın gelecek isimlerin yanında Glen Johnson, Brad Jones, Iago Aspas, Fabio Borini, Rickie Lambert, Sebastian Coates, Luis Alberto ve Mario Balotelli'yi de satış listesine koyduğu ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...