G.Saray LİV sahasında Darüşşafaka Doğuş'a farklı mağlup oldu

G.Saray LİV sahasında Darüşşafaka Doğuş'a farklı mağlup oldu

SPOR Haberleri

Son 6 maçta 5'inci mağlubiyetini alan sarı-kırmızılılar play-off yolunda ağır yara aldı

G.Saray Liv Hospital'ın ligdeki kötü gidişi devam ediyor. Sarı-kırmızılılar ligin şampiyonluk adaylarından Darüşşafaka'ya 91-76 mağlup olarak son 6 maçta 5'inci yenilgisini yaşadı. Darüşşafaka ligi birinci sırada bitirme şansını korurken, Galatasaray ise play-off şansını son iki maça bıraktı. Tartışmalı hakem kararlarının yaşandığı ve oldukça gergin geçen maçta misafir ekip ilk periyodu 20-19 önde bitirdi. Moladan sayılarla dönen Galatasaray oyunu dengede tutmak isterken, Ergin Ataman'ın aldığı teknik faulün ardından farkı yeniden açıldı ve ilk yarı Daçka'nın lehine bitti: 52-45.Kerem Gönlüm'ün diskalifiye olması ve sakat olan Young'ın forma giyememesine rağmen rakibine direnmeye çalışan Galatasaray, son çeyreğe üç sayı geride (68-65) başladığı maçtan 91-76 mağlup ayrıldı. Diğer sonuçlar: Telekom-Eskişehir: 97-92, G.Antep-Banvit: 64-68, Karşıyaka-İBB: 108-84.

Aküzüm: Kararlar kasıtlı nbsp;

G.Saray Basketbol Şube Sorumlusu Ural Aküzüm, Darüşşafaka karşılaşması sonrası sert konuştu. Aküzüm, "Hakemler bize karşı bilenmiş ve şartlandırılmış olarak sahaya çıktı. Tüm kararlar Galatasaray için haksız ve kasıtlı olarak aleyhimize verildi" dedi.

ATAMAN BIRAKTI KEREM ATILDI!

Hakem kararlarına tepki gösteren Ergin Ataman teknik faul aldıktan sonra sinirlenerek yönetimi Yağızer Uluğ'a bıraktı. Kerem Gönlüm ise ikinci periyodun sonunda iki teknik faulle diskalifiye oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...