Galatasaray'da Gaziantepspor maçı öncesi büyük sıkıntı

Galatasaray'da Gaziantepspor maçı öncesi büyük sıkıntı

SPOR Haberleri

Trabzon deplasmanı sonrasında hastalanan Semih Kaya kulübede oturacak. Umut Bulut'un durumu bugün netlik kazanacak

Geçtiğimiz hafta liderliği Trabzon'da bırakan Galatasaray, bugün sahasında Gaziantepspor karşısında mutlak üç puan peşinde. Ancak zorlu deplasman sonrasında sarı-kırmızılı oyuncular arasında grip salgını yaşandı. Özellikle Semih Kaya, Umut Bulut ve birkaç oyuncunun yaşadığı grip, sağlık heyetini harekete geçirdi. Galatasaray sağlık heyeti, antrenmanlardan sonra gribe yakalanan oyuncuların evlerine giderek tedaviyi sürdürdü. Bu gelişmenin ardından Semih'in hafta boyunca yaşadığı gribal enfeksiyon, performansını etkiledi ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu genç oyuncuyu ilk 11'de şans tanımayacak.
Burak amp;Melo oynuyor
Durumu iyiye giden Umut Bulut'un nbsp;Gaziantepspor karşısında forma giyip giyemeyeceği bugün netlik kazanacak. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Trabzonspor mücadelesinde adalesinde gerilme olan Burak Yılmaz'a yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Golcü futbolcu, sahadaki yerini alabilecek. Bel fıtığı ameliyatından sonra uzun bir süre formasından uzak kalan ve sahalara beklenenden erken dönen Melo ise ilk 11'deki yerini alacak.
Galatasaray'da Gaziantepspor maçı öncesi büyük sıkıntı



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...