Fenerbahçeli eski yıldız ve eşine inanılmaz suçlama!

Fenerbahçeli eski yıldız ve eşine inanılmaz suçlama!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli eski futbolcu Yobo'nun eşinin annesi, şok bir suçlama ile karşı karşıya...

İngiltere'de Norwich, Aston Villa ve Millwall gibi takımlarda forma giyen, 1986-1994 yılları arasında da Wimbledon'da 276 maçta 107 gol atarak efsaneleşen İngiliz golcü John Fashanu'dan ilginç açıklamalar geldi...


Şu sıralar 52 yaşında olan ünlü futbol adamı, karısının kendisini öldürmeye çalıştığını iddia etti. Fashanu'nun iddiasına göre eşi, Abigail Onyekwelu kendisini bir kadınla aldattı ve bunu yakalamasının ardından onu öldürmeye çalıştı... Fenerbahçeli eski futbolcu Joseoph Yobo'nun eşi Adaeze Yobo'nun annesi olan Abigail ise iddiaları tamamen yalanladı. Fashanu'nun "Hayatım risk altında. Bu yüzden boşanma davası açtım ve onu evimdem attım" sözlerini cevaplarken, "Onu öldürmeye mi çalışmışım? Onun gibi dev bir adamı benim gibi birisi nasıl öldürebilir. Bu çok saçma. Ayrıca beni evinden atamaz çünkü onunla benim evimde yaşıyorduk. Asıl onu ben evimden attım" dedi.


Abigail iddialarını bir adım daha ileri götürdü ve Fashanu'yu evlerinde çalışan hizmetçi ve tanımadığı bir kadınla yatakta bastığını söyledi ve, "O an 'Bu kadınlar kim ve burada neler oluyor?' diye sordum. O ise 'Ne olduğunu bilmiyorum. Lütfen beni affet' demeye başladı. Olayları nasıl manipüle etmesi gerektiğini çok iyi biliyor." ifadelerini kullandı.


Yobo ve eşi ise olaylar hakkında konuşmazken, Adaeze'nin yaşananlardan dolayı çok üzgün olduğu vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...