İlkay için resmi açıklama geldi!

İlkay için resmi açıklama geldi!

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, İlkay Gundoğan'ın Manchester United'a transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un Sportif Direktörü Michael Zorc, İlkay Gundoğan'ın takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.


İsmi İngiliz temsilcisi Manchester United ile anılan genç oyuncunun takımdan ayrılmayacağını belirten Michael Zorc, bahsi geçen iddiaların "gülünç" olduğunu ifade etti.


Michael Zorc, "Genelde böyle söylentiler hakkında açıklama yapmamayı tercih ediyoruz ancak bu artık çok gülünç bir hal aldı. Daha öncede söylediğimiz gibi herhangi bir imza, teklif ve hatta taraftarlar arasında iletişim bile yok" dedi.


Manchester United yetkilileri ile en son Kasım 2014'te görüştüğünü söyleyen Marc Zorc, o görüşmenin gündem maddesinin İlkay Gündoğan'ın transferinden tamamen bağımsız ve farklı olduğunu söyledi.


Michael Zorc, "Size şunu açıkça ve dürüstçe söyleyebilirim ki, Manchester United ile en son 2014 Kasım'da görüştüm ancak o görüşme tamamen bambaşka bir konu üzerineydi" ifadelerini kullandı.


TRANSFER BİTTİ DENMİŞTİ!


Geçtiğimiz günlerde WAZ gazetesi ve SKY Almanya televizyonunda yer alan haberlerde İlkay Gündoğan'ın, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olacağı iddia edilmişti.


Borussia Dortmund ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Türk asıllı yıldızın transferine kulübünün de sıcak baktığı ve bu transferden 30 milyon avro kazanacağı belirtilmişti.


Gazete haberinde ayrıca Dortmund'un İlkay Gündoğan'ın yerine Bayer Leverkusen'de forma giyen Gonzalo Castro ile ilgilendiği savunulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...