Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TT Arena'da olay pankartlar!

TT Arena'da olay pankartlar!

SPOR Haberleri

Galatasaray ile Gaziantepspor arasındaki maçtan önce sarı-kırmızılı taraftarlar gündeme oturacak bir pankartın altına imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Gaziantepspor arasındaki maçtan önce sarı-kırmızılı taraftarlar gündeme oturacak bir pankartın altına imza attı. Geçen hafta Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan maçta Bursaspor'un golünün verilmediği iddiası ve yayıncı kuruluş LİG TV'nin piero'da pozisyonu 11 cm ofsayt göstermesi tartışmaların daha da körüklenmesine neden olmuştu.

Galatasaray taraftarı geçen hafta kamuoyunu meşgul eden konuları unutmadı ve TT Arena'da Galatasaray taraftarı, "Şansal, Denizli, Tümer... FB için yayına" ve "FB için ofsayta siz düştünüz beyler" yazılı pankartlar açtı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala Lig TV de bu pankartları ekrana getirdi.

TT Arena'da olay pankartlar!

ŞANSAL BÜYÜKA'DAN İDİDALARA CEVAP

Piero sistemiyle ilgili olarak açıklama yapan Şansal Büyüka, "Pieronun yayın hayatımıza girişi 2007'nin şubat ayı. Atıp tutulduğu gibi 20 sene önce falan değil. Fiyatı 250 bin euro. Pieronun yazılımını BBC, İngiltere Premier Ligi'nde kullanmak için Red Bee adlı şirkete yaptırdı. Türkiye'ye Lig TV gelişi de o şirket kanalıyla oldu. Her yıl güncellemesi yapılıyor. Güncellenmesi için 50 bin euro ödeme yapılıyor. Futbolda yeni değişikliklere uyum sağlaması için bu güncelleme yapılıyor. BBC ve Red Bee'nin yetkilileri Türkiye'ye gelip bu sistemi kurdu. Bunu kullanan arkadaşımız İngilizler'den çok ciddi seminer ve eğitim aldı. Bir iki günlük eğitim değil. her sezon başında güncelemelere uygun olarak eğitiliyor. Bu cihaz Türkiye'de Lig TV dışında kimde yok. Orada ölçüler şöyle, burada ölçüler böyle lafları hurafedir. Milimetre şaşması mümkün değil. Öyle ki, zaman zaman sahanın ölçüleri tutmuyor, piero kullanılamıyor" dedi.

sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...