Göztepe'de şampiyonluk primi 100'er bin TL

Göztepe'de şampiyonluk primi 100'er bin TL

SPOR Haberleri

Göztepe, takipçisi Bandırmaspor'un kendi sahasında Hatayspor'a 1-0 mağlup olmasıyla bitime bir hafta kala PTT 1'inci Lig biletini aldı

Kırıklarelispor'u 3-1 yenen Göztepe, takipçisi Bandırmaspor'un kendi sahasında Hatayspor'a 1-0 mağlup olmasıyla bitime bir hafta kala PTT 1'inci Lig biletini alırken Başkan Mehmet Sepil karşılaşma sonrası soyunma odasına inerek şampiyonluk primini 100'er bin TL olarak açıkladı. 23 kişilik kadroda yer alan tüm oyuncuların primden yararlanacağını belirten Sepil'i omuzlara alan futbolcular, "Büyük başkan tezahüratı" yaptı. Sarı kırmızılılar daha sonra teknik direktör Metin Diyadin'i omuzlara aldı.

GÖNDERMEYİ UNUTMADILAR
Göztepeli futbolcular, İzmir'de kendilerini 4-1 mağlup eden Bandırmasporlu futbolcuların maç sonrası soyunma odasındaki taktik tahtasına yazdıkları, "Şampiyonluk sardı 4-1 yanımızı" ifadesini unutmadılar. Sarı kırmızılılar, karşılaşma sonrası taktik tahtasına, "Şampiyonluk sarmış 4-1 yanımızı. Ban-Ban ciki ciki Ban-Ban" yazarak rakiplerine gönderme yaptı.

DİZİ OYUNCUSU KOCAOĞLU KUCAKLAŞTI
90 dakikanın bitiminde sahaya inen ünlü dizi ve tiyatro oyuncu Rıza Kocaoğlu, Göztepeli futbolcularla tek tek kucaklaştıktan sonra takımı kapalı tribününün önüne getirip hep birlikte "İsyan Marşı"nı söyletti. Futbolcular daha sonra bu maç için özel hazırlanan "Şampiyon Göztepe" yazılı tişörtleri giyerek, teknik heyetle birlikte taraftarları selamladı. Bu arada bir grup futbolcu, santra noktasına sarı kırmızılı bayrak dikti.

BÜYÜK ÇOŞTU
Göztepe'nin şampiyonluğu protokol tribününde de coşkuya yol açtı. Sarı kırmızılı ekibin attığı gollerden sonra Vali Mustafa Toprak, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, büyük sevinç yaşadı. Maç bitiminde Başkan Mehmet Sepil, Başkan vekili Talat Papatya ve 2'nci Başkan Fatih Dalan protokol tribününde harmandalı oynadılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...