Melo'dan Gaziantepspor'a için şaşırtan tepki!

Melo'dan Gaziantepspor'a için şaşırtan tepki!

SPOR Haberleri

Galatasaray'lı Melo, Gaziantepspor'a ilginç bir şekilde tepki gösterdi: "Her takıma karşı böyle mücadele ederlerse şampiyonluğa oynarlar"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda Gaziantepspor'a ilginç bir şekilde tepki gösterdi. Melo, "Gaziantepspor her takıma karşı böyle mücadele ederse şampiyonluğa oynar" yorumunda bulundu.

İşte Melo'nun açıklamaları;

"Rakibi tebrik ediyorum. Bugün inanılmaz bir mücadele sergilediler. Her takıma karşı böyle oynasalar şampiyonluğa oynarlar. Keşke herkes Umut gibi olsa. Soyunma odasında bunu söyledim arkadaşlarıma. Savunma ve hücumda sürekli koşan bir Galatasaray olması gerektiğimi söyledim. Kritik bir galibiyet aldık ve yolumuza devam ediyoruz. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

'DUALARIM KABUL OLDU'
"Türkler dinini en iyi şekilde yaşıyorlar. Bizim dinimiz farklı olabilir ama Allah'a inancımız sonsuz. Ben hep döneceğim diyordum. Tanrı'ya olan dualarım da kabul oldu ve sahalara döndüm. Taraftar beni Pitbull diye çağırıyorsa benim güçlü olmamdan dolayı. Tabii ki Brezilya'ya tatile gitmedim. Çalıştım ama sonuç olarak tanrının yardımıyla sahalara döndüm."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...