Mustafa Denizli TT Arena'daki pankartlı tepkiye cevap verdi

Mustafa Denizli TT Arena'daki pankartlı tepkiye cevap verdi

SPOR Haberleri

TT Arena'da Galatasaray taraftarların yayıncı kuruluş aleyhinde tezahürat ve pankartlarına maç sonunda Şansal Büyüka ve Mustafa Denizli cevap verdi.

Türk Telekom Arena'da 90 dakika öncesinde Lig TV'ye büyük tepki vardı. Sarı kırmızılı tribünler yayıncı kuruluş aleyhine tezahürat yaparken Arena'nın 4 bir yanına ise yayıncı kuruluş ve yorumcularını hedef alan 4 dev pankart asıldı. Taraftarların astığı pankartlarda "Şansal, Denizli, Tümer… FB için yayına" ve "FB için ofsayta siz düştünüz beyler" yazılı olduğu görüldü.

Karşılaşma sonrasında ise yayıncı kuruluş Lig TV'deki Maraton programında Şansal Büyüka ve yorumcu Mustafa Denizli konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"DENİZLİ'YE LAF EDİLMESİ G.SARAY TARİHİNE HAKSIZLIK OLUR"
Büyüka, "Bu ofsayt bayrağını biz kaldırmadık kardeşim, hakem kaldırdı. Tüm Fenerbahçeliler bize düşman diyor. Öbür gün bakıyoruz Galatasaraylılar bize düşman diyor. Biz renklerin çıkarlarını konuşmuyoruz, siz çıkarlarınız konuşulmasını istiyorsunuz, böyle bir şey yok. Futbolun kuralları ne diyorsa o. Kimseye hedef olmayız, parayla pulla, tehditle yılmayız, kimseye de boyun eğmeyiz." dedi.

Açılan pankart hakkında da konuşan Büyüka,"Tribünlerde pankart var, Fenerbahçe'ye hizmet ediyorsunuz diye; Fenerbahçe sezon başından bu yana bize eleştiriyor. O tribünlerde Mustafa Denizli'ye tek söz yazılırsa çok büyük ayıp edilir. Mustafa Denizli'ye bir laf edilmesi Galatasaray tarihine haksızlık olur" yorumunda bulundu.

"AYSAL, ORMAN VE KİĞILI HAYATTA ONLARA SORUN"
Şansal Büyüka'dan sonra açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli ise konu hakkında 'üzülmedim ama içim acıdı' derken kendisini eleştiren taraftarlara da seslendi: Ünal Aysal, Fikret Orman ve Abdullah Kiğılı hayatta onlara sorsunlar, teklifleri üzerine onlarla buluştum mu buluşmadım mı?"

İşte Mustafa Denizli'nin açıklamalarından satır başları;

"Eğer bir gün haksızlık yaptığımı hissedersem bunu başkasının söylemesine gerek yok. Bunu eğer hissedersem bunu sizinle ben paylaşırım. Ben 3 büyük camianın da ekmeğini yemiş insanım. Benim için 3 camia içinde kabul görmüş olmak önemli. Ama Galatasaray benim için önemli. Ben 1982'de girdiğim bu camiadan 1993'de çıktım. Kimseyi üzmek istemem ama benim zaten yasal olarak yapacağım şeyler var.

"ÜZÜLMEDİM İÇİM ACIDI"
Ben 3 büyük camianın kulübesinde ve milli takım kulübesinde oturdum. Benim herhangi bir kötü düşüncem olduğunu düşünenlere diyorum ki, Ünal Aysal hayatta, Abdullah Kiğılı ve Fikret Orman hayatta. Onların teklifi üzerine onlarla buluştum mu buluşmadım mı?

Ben yaptığım yorumları 'şuraya dokunur buraya dokunur' diye yapmadım. Kimse benim yorumlarımdan bir şey çıkartmasın. Canım acıdı. Herkes eleştiribilir. Üzülmedim ama içim acıdı..."

Mustafa Denizli TT Arena'daki pankartlı tepkiye cevap verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...