Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasin Öztekin'den taraftara teşekkür

Yasin Öztekin'den taraftara teşekkür

SPOR Haberleri

Yasin Öztekin, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyet sebebiyle çok mutlu olduklarını söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasin, karşılaşmaya iyi başlayamadıklarını dile getirerek, "Fenerbahçe puan kaybetti, biz de nbsp; mutlaka kazanmak istiyorduk. Allah'a çok şükür ki kazandık. İlk yarıya çok iyi başlamadık. İsteğimiz pozisyonlara giremedik ama sonuçta kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra daha iyi oynayıp sonunda şampiyon oluruz. Liderlik her hafta değişebilir ama biz sonunda şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu.

Yasin Öztekin, Fenerbahçe'den bir gün sonra maça çıkmalarının kendilerinde baskı oluşturup, oluşturmadığına yönelik soruyu şöyle cevapladı:

"Baskı oluşturmuyor. Önce ya da sonra oynamak bizim için çok önemli değil. Biz büyük bir takımız. Her şeyin üstesinden gelebiliriz. Karşımızda kim olursa olsun biz kazanmak için sahaya çıkıyoruz. O yüzden fazla baskı olmuyor" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu, karşılaşmaya yedek kadroda çıkmasıyla ilgili bir soru üzerine, "Hocaya her zaman saygı duyuyorum. Biz büyük bir takımız, çok kaliteyi oyuncularımız var. Hoca bugün başkalarına görev verdi. Onlar da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ben sonradan girdim. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Bu hocanın kararı, ona saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...