Okan Buruk'tan mağlubiyet değerlendirmesi

Okan Buruk'tan mağlubiyet değerlendirmesi

SPOR Haberleri

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray yenilgisi sonrası konuştu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Okan Buruk, "Son bölümde maçı kaybetmek çok üzücü" dedi. İki takım arasında önemli bir kadro kalitesi farkı olduğunun altını çizen Buruk, "Bizim çok fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. Zaman zaman iyi kapandık, zaman zaman ise açıklar verdik. Rakip kalede pozisyonlarımız da vardı. Belki üçüncü bölgeye geçişlerde daha dikkatli olsak pozisyon sayımız artabilirdi" diye konuştu.


"5 DAKİKA KALA GOL YEMEK ÜZÜCÜ"
Galatasaray gibi bir rakibe karşı özellikle de deplasmanda oynarken gol bulmak mecburiyetinde olduklarını aktaran Okan Buruk, "Bu konuda başarılı olamadık. Rakibimiz de net fırsatlar kaçırdı. Bitime 5 dakika kala gol yemek bizi üzüyor ama oyuncularımın sahada maksimumlarını verdiklerine inanıyorum. Bu takımın 35 puanla ligi rahat geçirmesi, büyük takımlarla başa baş oynaması bizim için önemli" değerlendirmesinde bulundu.


"BÜYÜK TAKIMLARA KARŞI HEP EZİLDİK"
Maçtaki hakem yönetimiyle ilgili bir soru üzerine ise Buruk, "Bu sene büyük takımlarla yaptığımız maçlarda biz hep ezildik. Bu sezonu böyle, hakem hatalarının çok olduğu bir sezon olarak kabul ediyorum. Zaten bunu göze alarak maça çıkıyoruz. Olayı da daha fazla dramatize etmek istemiyorum" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...