Teşekkürler Trabzonspor

Teşekkürler Trabzonspor

SPOR Haberleri

'Geldi' denen kupa son saniye basketiyle Fransız temsilcisi Nanterre'ye gitti. Maçın galibini masa hakemleri belirledi

Eurochallange Cup'ta ülkemizi temsil eden Trabzonspor Medical Park, ev sahipliğini yaptığı dörtlü finalin son maçında Fransız takımı Nanterre ile karşılaştı. Tam anlamıyla nefes kesen ve maçın galibini masa hakemlerinin belirlediği maçta temsilcimiz kupayı son saniye basketiyle kaybetti. Mücadeleye taraftarının müthiş desteğiyle başlayan bordo-mavililer, karşılıklı sayılarla geçen ilk periyodun sonunda üstünlüğü rakibine kaptırınca çeyreği 19-17 geride bitirdi. İkinci periyoda daha iyi başlayan Fransız temsilcisi üst üste bulduğu hızlı hücumlardan sayılarla dönerek farkı 6 sayıya çıkardı: 28-22. Pota altında Jaiteh'in etkili performansına çare bulamayan Trabzonspor, ilk periyodu 37-28 geride bitirdi. İkinci yarının başlamasıyla farkı kapamaya çalışan temsilcimiz hücumlardan boş dönünce başarılı olamadı.
12 sayı fark kapandı
Nzeulie ve Shuler'in sayılarına da engel olamayan bordo-mavililer, periyodun ilk 6 dakikasında 12 sayı geriye düştü: 48-36. Moladan sonra toparlanan Trabzonspor, taraftarlarının da desteğiyle farkı bir anda 3'e indirdi: 50-47. Çeyreğin bitiminde rakibinin 3 sayısına engel olamayan Markoviç'in öğrencileri, final bölümüne 53-47 geride başladı. Final bölümünde Velickovic'in üstün performansıyla son 5 dakikaya girilirken skor eşitlendi: 56-56. Son 1 dakikaya girilirken Weems'in üçlüğüyle Fransız temsilcisi skoru 62-59 yaptı. Hardy'nin 14 saniye kala attığı basket Trabzonspor'u 63-62 öne geçirdi. Son saniyede Campbell'in sayısı ise kupayı Nanterre'ye getirdi: 64-63.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...