Dış sahada 2 defa kazanabilen Trabzonspor, Ankara'da 1 puanı zor kurtardı

Dış sahada 2 defa kazanabilen Trabzonspor, Ankara'da 1 puanı zor kurtardı

SPOR Haberleri

Futbolun tat vermediği G.Birliği-Trabzon maçında duran toplar konuştu. 70'te Tomic'in frikiğine 90'da Medjani cevap verdi.

Trabzonspor geçtiğimiz hafta elde ettiği Galatasaray galibiyetinin ardından son derece etkisiz oynadığı maçta Gençlerbirliği deplasmanında 1 puanı zor kurtardı: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı pozisyon açısından oldukça kısır geçti. Orta alanda sık sık top kaybı yapan iki takım da uzaktan şutlarla gol aramasına rağmen isabet sağlayamadı. İlk yarıdaki en tehlike pozisyon Stancu'nun ceza sahası sağ çaprazdan çektiği şutun direğin iki metre yanından dışarı çıkmasıydı. Landel'in sert müdahalesi ile yerde kalan Mustafa Akbaş burnuna aldığı darbe sebebiyle hastaneye götürüldü. Mustafa'nın burnunun kırıldığı açıklandı. nbsp;
Doğa kızardı
Zevksiz ve golsüz geçen ilk yarının ardından Trabzonspor ikinci devrede daha fazla rakip sahada gözükmeye başladı. 65'te Doğa'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Gençlerbirliği 5 dakika sonra golü buldu. Ceza yayının yakınında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Tomic, harika bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0. Üç oyuncu değişikliği hakkını da kullanan Ersun Yanal, Uğur Demirok'u santrfora çekti. Trabzonspor oyunu son 20 dakikada rakip yarı sahada oynamasına rağmen iyi kapanan evsahibi ekip, bordo-mavililere pozisyon vermedi. Karşılaşmanın Gençlerbirliği galibiyetiyle bitmesi beklenirken 90'da Medjani sahneye çıktı. Yusuf'un kullandığı serbest vuruşta son anda araya giren Cezayirli oyuncu maçın skorunu belirledi: 1-1.
gt; Sinan USLU
Landel İKİ?KİŞİYİ?SAKATLADI



Trabzonspor, nbsp;zorlu deplasmanda 2 puan bırakırken şok üstüne şok yaşadı. Gençlerbirliği'nden Landel önce ikili mücadelede Erkan Zengin'in yüzüne vurdu. Yıldız oyuncunun gözünün altının şişmesi dikkat çekti. Maçın agresif ismi, bu pozisyondan dakikalar sonra omuzuyla bu kez Mustafa Akbaş'ın yüzüne vurdu. Burnu kırılan bordo-mavili oyuncu hastaneye kaldırıldı. İkinci yarıda ise yapılan faul sonrasında Yatabare de sakatlanarak yerini Soner'e bıraktı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...