Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara Ba'ronu

Ankara Ba'ronu

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, başkentte 5 maçta 6 gol atan yıldız futbolcudan Karabük ağlarını da sarsmasını bekliyor

İstanbul'da beklediği taraftar desteğinden mahrum kaldığı için kalan iç saha maçlarını Ankara'da oynamaya karar veren Beşiktaş, bugünkü Karabükspor karşılaşmasında Demba Ba'ya güveniyor. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında haftalar süren sessizliğini bozan Senegalli futbolcu, Ankara'daki performansıyla göz kamaştırıyor. Senegalli oyuncu, bu sezon başkentteki mücadelelerde Sivasspor (2), Mersin İdman Yurdu, Balıkesirspor, Gençlerbirliği ve Erciyesspor filelerini havalandırdı. Demba Ba Ankara'da oynanan 5 mücadelede siyah-beyazlı ekibin attığı 14 golün 6'sına imzasını koyarak takımını sırtlayan isim oldu. Olcay Şahan da siyah-beyazlı ekibin en önemli kozları arasında. Demba Ba ile Ankara'da oynanan maçların golcü ismi olan tecrübeli futbolcu, başkentte 4 gol kaydetti. Bu arada geçen hafta sarı kart cezalısı olduğu için Kasımpaşa mücadelesinde forma giyemeyen Gökhan Töre'nin bu akşamki mücadelede oynayacak olması Hırvat teknik adamın elini güçlendirdi. Karşılaşmaya 4-4-2 sistemi ile çıkacak olan Beşiktaş'ın sol kanadında kimin oynayacağı maç saati belli olacak. Bilic, Sosa ve Olcay ikilisinden birini yedek bırakacak. gt; Hüseyin EROĞUL nbsp;
SADECE 2 EKSİK
Beşiktaş, Karabükspor maçının hazırlıklarını taktik ağırlıklı antrenmanla tamamladı. Çalışmaya sakatlıkları süren Tolga Zengin ve Veli Kavlak katılmadı. Siyah-beyazlılar öğleden sonra Ankara'ya geçti.
Ankara Ba'ronu

4 oyuncu ceza sınırında
Trabzonspor mücadelesi öncesi Beşiktaş'ta sarı kart tedirginliği yaşanıyor. Son haftalara girilirken hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemeyen siyah-beyazlılarda 4 futbolcu bugün başkentteki mücadeleye ceza sınırında çıkacak. Demba Ba, Serdar Kurtuluş, Kerim Frei ve İsmail Köybaşı sarı kart görmeleri halinde cezalı olacak.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...